3 ay önce Siyaset

Gazeteci Nuray Babacan, AKP'nin Suriyeli göçmenleri evine göndermek için Esad ile görüşeceği ve iki aşamalı bir plan hazırlığında olduğunu yazdı.

3 ay önce Siyaset

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik silahlı saldırıyı kınayan Dışişleri Bakanlığı, "Söz konusu suikast girişimi, aynı zamanda halkın iradesine yapılmış bir saldırıdır" açıklamasını yaptı.

3 ay önce EĞİTİM

YÖK Başkanı Erol Özvar, ikinci öğretimin neden kaldırıldığını açıkladı. Özvar, "Üniversite mezunu olmak reel ücretler bakımından daha avantajlı" sözleriyle kararlarını savundu.

3 ay önce Siyaset

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski ABD Başkanı Donald Trump'a yapılan saldırıyı, "Faillerin ve azmettiricilerinin en kısa sürede adaletin huzuruna çıkarılacağına inanıyorum" sözleriyle dile getirdi.

3 ay önce GÜNDEM

İzmir’in Konak ilçesindeki Enver Dündar Başar Sokak'taki su birikintisine bastıktan sonra 2 kişinin yaşamını yitirmesine ilişkin yeni bir detay ortaya çıktı.

3 ay önce BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ

Gazeteci Sadık Topaloğlu ve arkadaşı Mehmet Savaş, "örgüt üyesi olma" suçlamasıyla tutuklandı.

3 ay önce Siyaset

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde Üngüt Mahallesi’nde bulunan Necat Park Sitesi bloklarının yapım aşamasında hukuksuzca 3’üncü şahıslara devir yapıldığı iddia edildi.

3 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Kanada'da yaşanan orman yangınları, Labrador City ve Wabush bölgelerindeki yaklaşık 9 bin kişinin tahliyesine yol açtı.

3 ay önce DÜNYA

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a düzenlenen saldırı, Eski ABD Başkanlarından Barrack Obama dahil pek çok siyasi lider tarafından kınandı.

3 ay önce SPOR

EURO 2024'te maçlardaki oyunculuklarıyla takdir toplayan futbolcular sıralandı. Marca'nın hazırladığı turnuvanın 11'i listesinde Türkiye Milli Takımı'ndan 3 futbolcu da yer aldı.