3 ay önce GÜNDEM

TTB, İzmir'de sağanak yağıştan kaçarken elektrik akımına kapılıp hayatını kaybeden iki kişiyle ilgili, şikayetlere rağmen çözülmeyen yapı sorumsuzluğun ve ihmalkarlığın göstergesi diyerek, sorumluların cezalandırılması çağrısında bulundu.

3 ay önce DÜNYA

X platformunun sahibi Elon Musk ile konuşmaları sessizce sansürlemesi karşılığında ceza verilmemesini içine alan "gizli anlaşma" teklifinde bulunulduğu iddiası, Avrupa Birliği (AB) tarafından reddedildi.

3 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji Bayburt, Erzurum ve Ardahan için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. 14 Temmuz hava durumu tahminleri...

3 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Sakarya’nın Kocaali ilçesinden geçen Melen Çayı, toplu balık ölümleriyle gündemde. Balık ölümleri yetkili ekip tarafından mercek altına alındı.

3 ay önce GÜNDEM

Otomobiliyle motosikletli bir çocuğun ölümüne yol açan eski Kızılay başkanı Kerem Kınık’ın kızı Fatma Zehra Kınık serbest bırakıldı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, dosyayla ilgili bilgisi bulunmadığını belirtip, "Hatalı bir işlem varsa da bu itiraz yoluyla düzeltilebilecek bir durumdur" dedi.

3 ay önce DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM), Trablus'ta kaçırılan gazeteci Senusi'nin serbest bırakılması için çağrıda bulundu.

3 ay önce GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Katliam yasasına hayır" etiketine destek vererek, Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne karşı olduğunu açıkladı.

3 ay önce DÜNYA

Suriye Dışişleri Bakanlığı'nın Türkiye ile normalleşme konusundaki açıklamasının bir nüshası, Suriye haber ajansı SANA aracılığıyla paylaşıldı. İlişkilerin normalleşmesi için 2011 öncesine dönülmesi gerektiği kaydedildi.

3 ay önce Siyaset

Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi'nde gerçekleştirdiği saldırının, Netanyahu hükümetinin Filistinlileri topyekun yok etme çabasının bir aşaması olduğunu kaydetti. Ayrıca "İsrail’e destek veren ülkelerin, bu barbarlığa artık dur demesi gerekmektedir" dendi.

3 ay önce Siyaset

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz sonrası ordudan yapılan ihraçlardan bahsettiği açıklamasında, "15 Temmuz'da silahlı kuvvetlerde görev yapan 32 bin 189 subayın 10 bin 468'i, yani yüzde 33'ü ordumuzdan atıldı. 1886 kurmay subayın 1524'ü yani yüzde 81'i FETÖ'den ihraç edildi" dedi.