3 ay önce SPOR

Almanya'da düzenlenen ve İspanya'nın şampiyonluğu ile sonuçlanan EURO 2024'ün en iyi 11'i belli oldu.

3 ay önce DÜNYA

ABD'de yapılan en son ankette, kasım ayındaki başkanlık seçimleri için Cumhuriyetçi Partiden resmen adaylığı onaylanan Donald Trump'ın, seçim sonuçlarını belirleyecek kararsız seçmenlerin bulunduğu "salıncak eyaletler"de (swing states) rakibi Demokrat Partinin adayı Başkan Joe Biden'ın önüne geçtiği belirtildi.

3 ay önce Genel

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

3 ay önce ANKARA

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, enflasyona yönelik açıklamalarda bulunarak, "Sokağa çarşıya pazara kulak kapayan bir hükümet olmadık. İnsanımızı enflasyona ezdirmedik" dedi.

3 ay önce SİYASET

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz'in Bahçeli'nin elini öpmesine tepki gösteren Özgür Özel'e yanıt verdi. Özel'in "FETÖ artıklarının suflelerini tekrarladığını" iddia eden Büyükataman, "Her türlü milli menfaatin karşısında pozisyon alanlardan öğrenecek bir devlet terbiyesi yoktur" dedi.

3 ay önce ORTADOĞU

Irak'ın başkenti Bağdat'ın en yoğun çarşılarından Şorca Çarşısı'nda henüz nedeni bilmeyen yangın birçok iş yeri ve depoya zarar verdi.

3 ay önce Genel

Aydın'ın Söke ilçesinde şehirlerarası yolcu otobüsünün bir eve çarpması sonucu 1 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.

3 ay önce SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi ve İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (LaLiga) geçen sezonu şampiyon tamamlayan Real Madrid, Paris Saint-Germain'den (PSG) transfer ettiği Fransız forvet oyuncusu Kylian Mbappe için Santiago Bernabeu Stadı'nda 80 binden fazla taraftarın katılımıyla bir tören düzenledi.

3 ay önce EĞİTİM

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, 8-9 Haziran'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih tarihleri de belli oldu. Tercih işlemleri ise 25 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

3 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında 1 gazetecinin daha hayatını kaybetti.