3 ay önce GÜNDEM

Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi’nde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.

3 ay önce GÜNDEM

TBMM’de grup toplantısında konuşan Özgür Özel, "Bugün emekliye zam yapmıyorsunuz. Siz bugün emeklinin cebinden 6 ay öncesine göre 5 kilo kıyma parası çalıyorsunuz. 6 ay önce 25 kilo alan 10 bin lira, bugün 12 bin 500 lira 20 kilo alıyorsa, bunun adı zam değil emekliye ihanettir. Yazıklar olsun" dedi.

3 ay önce SİYASET

Ekonomist Remzi Özdemir MHP’nin erken seçim için Kasım 2024 yılını ya da Nisan 2025 yılını düşündüğünü açıkladı. Özdemir olası erken seçim için CHP’nin adayının kim olacağını da açıkladı.

3 ay önce DÜNYA

Somali'de ocak ayından beri 134 kişinin kolera salgını nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.

3 ay önce GÜNDEM

DEM Parti yoksulluğa ve adaletsiz gelir dağılımına karşı kitlesel eylemlere başlıyor.

3 ay önce DÜNYA

Fransa'da aktivistler, başkent Paris'te düzensiz göçmenlerin "Paris 2024 Olimpiyat Oyunları" öncesi hazırlıkları kapsamında tahliye edilmesini protesto etti.

3 ay önce Magazin

Kısa sürede müzik sektöründe büyük bir adım atan Semicenk nereli sorusuyla birlikte yaşından ailesine kadar hakkında tüm merak edilenleri derledik!

3 ay önce GÜNDEM

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, "Bugün açıklanan zamla en düşük emekli aylığı, açlık sınırı olan 19 bin liranın ancak yüzde 66'sına denk geliyor. Bu zam, bırakın temel ihtiyaçları, en düşük kira bedelini bile karşılamaktan uzak." ifadesini kullandı.

3 ay önce YEREL

İzmir'in Çeşme ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin gözaltına alınanların sayısı 5'e yükseldi.

3 ay önce DÜNYA

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Sudan'da "insani felaketin çözümü" için acil ateşkese ve bölgeye erişim sağlanmasına ihtiyaç olduğunu duyurdu.