3 ay önce GÜNDEM

Ümit Özdağ hakkında, vefat etmiş MİT mensuplarının adını paylaştığı için ‘isimleri ifşa’ iddiası ile dava açıldı. Özdağ söz konusu davayı sosyal medya hesabından duyurdu. Buna göre, Özdağ'ın 3 ile 7 yıl arası hapsi isteniyor.

3 ay önce DÜNYA

ABD Dışişleri Bakanlığı, “Türkiye ile Suriye arasındaki normalleşme çabalarını desteklemediğini ve ABD olarak 13 yıllık soruna siyasi bir çözüm bulunana kadar Suriye ile ilişkilerini normalleştirmeyeceklerini” belirtti.

3 ay önce DÜNYA

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Gazze’de “savaşın şüphesiz trajik olduğunu", "çok fazla sivilin öldüğünü” ve medyada dolaşan görüntülerin “yürek parçalayıcı” olduğunu belirtti.

3 ay önce GÜNDEM

AKP Edirne İl Başkanı Belgin İba’nın eşi Nesim İba'nın, arazisine ruhsat verilmeyince Edirne Belediyesi’nin binasına gidip ortalığı birbirine kattığı iddia edildi.

3 ay önce DÜNYA

Güney Amerika ülkesi Peru'da, yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu 21 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.

3 ay önce GÜNDEM

Malatya’da Kışla Caddesi esnafı, rezerv alanı ilan edilen bölgede konteynerler verilmeden elektriklerin kesildiği gerekçesiyle eylem yaptı.

3 ay önce ADIYAMAN

Adıyaman’ın merkez ilçesine bağlı Kayaönü köyünde çıkan yangın büyük bir alana yayıldı.

3 ay önce YEREL MEDYA KOORDİNASYONU

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) ve emekli örgütleri, Balıkesir Edremit Cumhuriyet Meydanı'nda ekonomik sıkıntılara dikkat çekmek amacıyla bir eylem gerçekleştirdi. Eylemde, "Yoksulluğa, Sefalete Teslim Olmayacağız! Emeğimizin Karşılığını, Hakkımızı İstiyoruz!" mesajı vurgulandı. Kamu emekçileri ve emekliler, insanca yaşamaya yetecek ücret, adil bir vergi sistemi ve halk için bütçe taleplerini dile getirdi.

3 ay önce GÜNDEM

İstanbul'un Fatih ilçesinde sosyal medyada "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak bilinen Ramazan Pişkin cinayetinde karar çıktı. Sanık Erkan Baykut’a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Mahkeme, sanığın duruşmalarda pişmanlık göstermediğini belirterek iyi hal indirimi uygulanmamasına karar verdi.

3 ay önce DÜNYA

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze'deki esirleri kurtarmak için "ülkesinin önünde sınırlı ve geçici bir fırsat penceresinin açık" olduğunu söyledi.