3 ay önce GÜNDEM

TKDF, Hizbullah tarafından kaçırılıp öldürülen Konca Kuriş’i katledilişinin 26. Yılında andı.

3 ay önce DÜNYA

ABD başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Partiden eski Başkan Donald Trump'a karşı yarışan ve daha sonra çekilen Nikki Haley ile Ron DeSantis, bu seçimde Trump'ın yanında olduklarını belirtti.

3 ay önce DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden, eski Başkan Donald Trump'a yönelik suikast girişiminden ardından yaptığı ilk seçim kampanyasındaki konuşmasında, "siyasette tansiyonu düşürme" çağrısı yaptı.

3 ay önce DÜNYA

Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong, 2014'te Malezya Hava Yollarına ait MH17 sefer sayılı uçağın düşürülmesinden dolayı Rusya'dan "hesap sorma" sözü verdiklerini belirtti.

3 ay önce SİYASET

Eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'nun, siyasete yeni bir yön vererek istifa etmeyi ve yeni bir partiyle seçimlere hazırlık yapmayı planladığı iddia edildi.

3 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 500'den fazla sağlık çalışanı hayatını kaybederken bölgedeki sağlık tesislerinin yüzde 60'ı hizmet dışı kaldı.

3 ay önce DÜNYA

ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Linda Thomas Greenfield, Rusya'dan, ülkede tutuklu olan ABD vatandaşları Wall Street Journal (WSJ) muhabiri Evan Gerşkoviç ve eski deniz piyadesi Paul Whelan'ı serbest bırakmasını istedi.

3 ay önce YEREL

İzmir'in Bergama ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

3 ay önce GÜNDEM

Afyonkarahisar Belediye Meclisi mülteciler için nikah ücretini 25 kat artırarak 400 TL’den 10 bin liraya çıkarmıştı. Söz konusu kararın yürütmesini mahkeme durdurdu.

3 ay önce DENİZLİ