3 ay önce DÜNYA

Çin, ABD ile silahların kontrolü ve yayılmasının önlenmesine ilişkin istişare görüşmelerini askıya aldığını açıkladı.

3 ay önce EĞİTİM

“Öğretmenlik Meslek Kanunu”na dair Meclis’te yapılan görüşmelerin Ekim ayına ertelendiğini belirten Eğitim Sen Genel Başkanı Kemal Irmak, “Görüşmelerin ertelenmesini değil, tamamen geri çekilmesini talep ediyoruz” dedi.

3 ay önce SPOR

Marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın yaptığı araştırmaya göre, geçen yıl birinciliği Manchester City'e kaptıran Real Madrid, bu sene 1 milyar 805 milyon dolarla yeniden dünyanın en değerli futbol kulübü oldu.

3 ay önce EMEK DÜNYASI

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde ruhsatsız işletilen maden ocağında göçük meydana geldi.

3 ay önce SİYASET

Yöneylem Araştırma, vatandaşlara en beğendikleri siyasetçileri sordu. Listenin ilk üç sırasına CHP'li isimler yerleşti. Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel'in ilk üç sıraya yerleştiği ankette, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4. en beğenilen siyasetçi oldu.

3 ay önce DÜNYA

ABD'de yaşayan Çinli iş insanı Guo Wengui, internetteki takipçilerini 1 milyar dolardan fazla dolandırmaktan suçlu bulundu.

3 ay önce DÜNYA

Tesla, SpaceX ve X gibi şirketlerin sahibi Elon Musk'ın, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın başkanlık kampanyasını destekleyen America PAC adlı yeni siyasi eylem komitesine ayda yaklaşık 45 milyon dolar vermeyi planladığı iddia edildi.

3 ay önce DÜNYA

İsrailli 500 akademisyen, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'ne davet edilmesinin ülkelerinin yanı sıra "özgür dünyayı için risk taşıyan tehlikeli bir siyasi ve diplomatik adım olduğunu" açıkladı.

3 ay önce YEREL

Bağlar kayyımı Hüseyin Beyoğlu ile ilgili, bugün görülen ikinci duruşmada, tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

3 ay önce SPOR

EURO 2024’ün en iyi 10 golü: Türkiye’den iki isim listede