3 ay önce DÜNYA

Trump, Rusya'ya yönelik yaptırımlara sıcak bakmadığını açıkladı.

3 ay önce EKONOMİ

Almanya hem beyaz hem de mavi yakalılar için çeşitli istihdam olanakları sunuyor. Bunlardan biri de kaynakçılık. Peki, Almanya'da kaynakçı maaşları ne kadar? İşte, detaylar...

3 ay önce GÜNDEM

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün avukatları, sosyal medya ve internet sitelerinde yayınlanan görüntülerdeki kişinin Mustafa Sarıgül olmadığının, ulusal kriminal büro tarafından teyit edilerek rapor altına alındığını ve adli makamlara sunulduğunu bildirdi.

3 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne son 24 saatte düzenlediği saldırılar sonucunda, 81 Filistinlinin hayatını kaybettiği ve 198 kişinin yaralandığı bildirildi.

3 ay önce BİYOGRAFİLER

Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz karakterlerinden olan savcı Leyla'yı canlandıran Çiğdem Batur kimdir sorusunu yanıtlıyoruz! Bir süredir ekranlardan uzak kalan Çiğdem Batur'a dair detayları paylaştık.

3 ay önce DÜNYA

İspanya'yı etkisi altına alan sıcak hava dalgası nedeniyle ülkenin bazı bölgelerinde alarm verildi.

3 ay önce DÜNYA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kripto madenciliğinin Rusya’daki toplam elektrik tüketiminin yüzde 1,5’ini oluşturduğunu belirterek “Kripto para madenciliğinin elektrik tüketimindeki kontrolsüz artışı, belirli bölgelerde elektrik açığına yol açabilir.” dedi.

3 ay önce DÜNYA

Yunanistan'da son 24 saatte 48 noktada çıkan orman yangınlarından 47'sinin kontrol altına alındığı, bir yangınla ilgili çalışmaların sürdüğü bildirildi.

3 ay önce GÜNDEM

Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Adıyaman'da sıcak hava yaşamı olumsuz etkiliyor.

3 ay önce DÜNYA

Batı Afrika ülkelerinden Nijerya'da, 7 ayda kolera salgını nedeniyle 103 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.