3 ay önce GÜNDEM

Yargıtay 4. Ceza Dairesi, polislere yönelik "Ankara'yı ararsam görürsün, seni sürdüreceğim" diyen sanığa "görevi yaptırmamak için direnme" suçundan verilen 5 aylık cezayı bozdu.

3 ay önce DÜNYA

İsrail, Yemen'de İran destekli Husilerin kontrolündeki Kızıldeniz kıyısında bulunan Hudeyde Limanı'na saldırı düzenledi. Saldırıda ölü ve yaralıların olduğu kaydedildi.

3 ay önce Siyaset

CHP lideri Özgür Özel, bir kez daha seçime işaret ederek, "Sefalet ücreti veriyor. Böyle geçim olur mu? Geçim olmazsa seçim olur, başka çaresi yok" diye konuştu.

3 ay önce Siyaset

Reform Vakfı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu'nun da aralarında olduğu 7 kişi tarafından kuruldu.

3 ay önce TEKNOLOJİ

Microsoft, şirkete siber güvenlik hizmeti veren CrowdStrike dolayısıyla küresel çapta soruna yol açan yazılım sorununun 8,5 milyon cihazı etkilediğini duyurdu.

3 ay önce GÜNDEM

Ali Yerlikaya, 11-18 Temmuz tarihleri arasında 2 milyon 406 bin 651 aracın denetlendiğini, 400 bin 980 sürücüye işlem yapıldığını açıkladı.

3 ay önce GÜNDEM

Bursa, Eskişehir, Bolu, Karabük, Giresun, Kastamonu, Zonguldak, Artvin, Trabzon, Kars, Ardahan, Ağrı, Düzce, Bartın, Rize, Bitlis ve Van'da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İstanbul'da ise çarşamba günü yağış olacağı tahmin ediliyor.

3 ay önce DÜNYA

Filistin asıllı ABD'li model Bella Hadid'in yer aldığı reklam yayından kaldırıldı. Neden olarak Hadid'in Yahudi karşıtlığı yaptığı gerekçe gösterilirken, Adidas'tan da konu için özür geldi.

3 ay önce MANİSA

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Manisa OSB’deki Olgun Çelik’in yeni tesisini hizmete açtı.

3 ay önce MANİSA

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz ve kardeşi Barış Yılmaz’ın işletmeciliğini üstlendiği Manisa’nın unlu mamuller sektöründe köklü ve öncü firmalarından olan Matador tüm ürünlerini hizmete açılan 6. şubesinde üretecek.