2 ay önce ADIYAMAN

Su sorununun yaşandığı K-1 Konteyner Kent’e giderek denetim yapan Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, “Belediye emrinizde, devletin kurumları emrinizde, bu zor günleri birlikte atlatacağız.” dedi.

2 ay önce GÜNDEM

Özgür Özel, Panorama TR Araştırma Şirketi'nin yaptığı anketin sonuçlarını açıkladı.

2 ay önce SPOR

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Ruzomberok’u 2-0 yendiği maçta Trabzonsporlu futbolcu Cihan Çanak attığı golün ardından ‘Bozkurt’ işareti yaptı.

2 ay önce GÜNDEM

Ege Denizi'nin güneyi ile Bodrum ve Kaş tarafı için fırtına uyarısında bulunuldu.

2 ay önce GÜMÜŞHANE

Kelkit'te akrabalar arasında 'bahçeye giren tavuk' nedeniyle başlayan tartışma katliama dönüştü. Nurten Yapıcıoğlu ile yeğeni Ali Yapıcıoğlu öldü, bir kişi de yaralandı.

2 ay önce DÜNYA

Fransa'da Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreninin birkaç saat öncesinde tren hatlarının "kötü niyetli kişilerin eylemleri" nedeniyle büyük ölçüde kesintiye uğradığı bildirildi.

2 ay önce DÜNYA

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İsrail Parlamentosu'nun Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansını (UNRWA) "terör örgütü" olarak tanımlama çabalarına, "Bu saçmalığa son verin" ifadesiyle tepki gösterdi.

2 ay önce ŞANLIURFA

Suruç'ta 31 Mart seçimleri öncesi tutuklanan 16 siyasetçiden 6'sı tahliye edildi.

2 ay önce DÜNYA

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ndeki çatışmalarda bir askerinin daha öldüğünü duyurdu.

2 ay önce DÜNYA

İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben Gvir ve Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, ABD Başkanı Joe Biden'ın yarıştan çekilmesiyle Demokratların başkan adayı konumuna gelen Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i, Gazze Şeridi'nde ateşkes çağrısı yapması nedeniyle hedef aldı.