2 ay önce ORTADOĞU

Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı Haniye'nin İran'ın başkenti Tahran'da öldürülmesine ilişkin İsrail tarafından ilk açıklama geldi. Ülkenin Miras Bakanı Eliyahu, "Haniye'nin ölümü dünyayı biraz daha iyi hale getirdi" dedi.

2 ay önce DÜNYA

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Hamas lideri İsmail Haniye suikastına ilişkin, "Bu kesinlikle kabul edilemez bir siyasi suikasttır ve gerilimin daha da tırmanmasına yol açacaktır" açıklamasını yaptı.

2 ay önce ANKARA
2 ay önce SİYASET

Gazeteci Hayko Bağdat: "Tuğrul Türkeş, oğlunun da Gezi olaylarına katıldığını, Gezi davasının çöp olduğunu, Kavala’ya kumpas kurulduğunu söylerken yeni bir dönemin sinyalini mi veriyor? MHP’nin bürokrasideki tasfiyesinin işaret fişeğini mi yakıyor?"

2 ay önce MARDİN

Batman'da yollara yazılan "Pêşî Peya/Önce Yaya" trafik uyarı yazıları silindi.

2 ay önce BİYOGRAFİLER

1959 yılından itibaren Türkiye'nin özel tiyatro topluluklarında oyuncu ve yönetmen olarak çalışan Genco Erkal, sanat dünyasında başarılara imza atmıştır. İşte Genco Erkal'ın hayatı ve yaşamına dair detaylar...

2 ay önce MARDİN

Dargeçit'te Karayolları ekipleri, belediyenin yollara yazdığı Kürtçe “Pêşî Peya/Önce Yaya” uyarılarının üzerini polis nezaretinde beyaz boyayla kapattı.

2 ay önce DİYARBAKIR

Diyarbakır’da valilik kararıyla Karayolları ekiplerinin yollardan sildiği Kürtçe “Pêşî Peya/Önce Yaya” ve "Hêdî/Yavaş' uyarıları, büyükşehir belediyesi tarafından yeniden yazıldı.

2 ay önce DÜNYA

Venezuela'da muhalefet destekçilerinin Nicolas Maduro'nun yeniden devlet başkanı seçilmesinin ardından başlattıkları protestolarda 749 kişi gözaltına alındı. 2 kişi hayatını kaybetti.

2 ay önce ORTADOĞU

İsrail, Hamas lideri İsmail Haniye'yi Tahran'da düzenlediği suikastla öldürdü. Hamas, Haniye'nin öldüğünü doğruladı.