2 ay önce GÜNDEM

Türk Hava Yolları, otizmli çocuklara yönelik "uçuşa uygundur" raporu alma zorunluluğunu kaldırdı. Ayrıca THY'nin resmi internet sitesindeki "otizmli yolcu" sınıflandırması ve ifadesinin kaldırıldığı kaydedildi.

2 ay önce ORTADOĞU

Hamas, Türkiye'nin Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail aleyhindeki soykırım davasına müdahillik başvurusunu memnuniyetle karşıladığını bildirdi.

2 ay önce GÜNDEM

AKP'li Fatma Şahin, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’da açtığı ‘kent lokantalarının’ bir benzerini belediye başkanı olduğu Gaziantep’te açtı.

2 ay önce TEKNOLOJİ

Biz Özgürüz Hareketi Derneği, sansürsüz ve özgür bir internet için BTK İstanbul Bölge Müdürlüğü önünde basın açıklaması düzenledi.

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

TMMOB Maden Mühendisleri Odası Başkanı Ayhan Yüksel, Erzincan İliç’te “Anagold Madencilik, cenazeler çıkarıldığı ve orada da büyük bir rezerv olduğu için tekrar faaliyet izni çalışmalarına başlamış. Bu firmaya Türkiye’de faaliyet izni verilmemeli. Hatta firmanın yarattığı tahribatı da temizleyip gitmesi sağlanmalı” dedi.

2 ay önce GÜNDEM

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Instagram'a erişim yasağından sonra oyuncular arasında popüler olan Roblox'a da erişim engelinin getirilmesine tepki gösterdi.

2 ay önce GÜNDEM

6 Şubat depremlerinde İskenderun'daki evinin enkazından sağ çıktığı belirtilen Merve Ateş'in Çankaya Mezarlığı'na gömüldüğü ortaya çıktı. Ateş'in ailesine bilgi verildi.

2 ay önce GÜNDEM

HDP’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın avukat ve danışmanları c’ni ziyaret etti.

2 ay önce GÜNDEM

MAZLUM-DER, Kürtçe yazıların silinmesine ilişkin “Kürtçenin kullanılmasına karşı engelleyici tavır ve uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini hatırlatır ve devletin sosyal medyanın yönlendirmesiyle değil, hukuk çerçevesinde hareket etmesi gerekliliğini ifade ederiz” açıklamasında bulundu.

2 ay önce DÜNYA

İngiltere'de 30 Temmuz'da başlayan ve ülke geneline yayılan aşırı sağın şiddet eylemlerine karışan 3 kişi, 1 yıl 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezalarına çarptırıldı.