2 ay önce BİYOGRAFİLER

Kameranın kendisini uzun süredir çekmesi karşısında gülmemeye çalışan futbolcu kim sorusu, medyada yankı buldu. Peki, şimdilerde Sivasspora transfer olma iddiasıyla gündemde olan Brahima Diarra kimdir, cevapladık!

2 ay önce İŞ CİNAYETLERİ

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, maden ocağı sahasında iş makinesi ile duvar arasında sıkışan işçi hayatını kaybetti.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Yeşilçam'ın en ünlü serilerinden olan Hababam Sınıfı Güle Güle oyuncuları ile birlikte filmin ne zaman çekildiği gibi ve Kemal Sunal'ın neden olmadığı gibi çeşitli soruları da yanıtladık.

2 ay önce SPOR

67 yaşına girmeye hazırlanan eski adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi, son yıllardaki ismiyle Süper Lig tarihinde ilk resmi golü İzmirsporlu Özcan Altuğ attı.

2 ay önce GÜNDEM

Niğde Belediyesi'nin geçici hayvan bakımevinde bulunan köpeklerin enjeksiyon yöntemiyle uyutularak toplu mezarlara gömüldüğü iddia edildi.

2 ay önce GÜNDEM

KKTC'de iş insanı Halil Falyalı ile şoförü Murat Demirtaş'ı öldürdükleri gerekçesiyle yargılanan sanıklar hakkında karar verildi. Ömer Tunç'a ömür boyu, Veysel Sare'ye 35 yıl, Musa Çiçek'e de 20 yıl hapis cezası verildi.

2 ay önce Magazin

Talihsiz bir kaza sonucu 2024 Paris Olimpiyatlarından elenen Anthony Ammiratti kimdir sorusu dünya çapında merak edildi. İşte, detaylar...

2 ay önce GÜNDEM

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), şirket borçlarını gerekçe göstererek bazı belediyelere ihbarname gönderilmesi ve hazine paylarından kesinti yapılması üzerine harekete geçti.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

2011 yapımı aile filmi, içleri ısıtan özelliğiyle seyirci karşısına çıkmaktadır. Peki, Çınar Ağacı nerede çekildi? İşte, filmin ana konusunu oluşturan ağacın nerede olduğuna dair detaylar...

2 ay önce DÜNYA

Yunanistan'da yetkililer, bazı internet sitelerinde satışı yapılan ve Kovid-19 aşılarının yan etkilerini tedavi ettiği öne sürülen ürünün tüketilmesinin ciddi sağlık sorunlarına sebep olabileceği uyarısında bulundu.