2 ay önce DÜNYA

Yemen'in orta kesimindeki Marib ilinde sel ve fırtına nedeniyle yerinden edilmiş 4 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin yaralandığı bildirildi.

2 ay önce GÜNDEM

Doğu Perinçek’in danışmanı Emin Adanur’un dolandırıcılık suçundan tutuklu yargılandığı davada tahliye talebini reddeden hakim bir gecede hakim değişti. Yeni gelen hakimin adli kontrol şartını desteklemesiyle Adanur tahliye oldu.

2 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 23 ilde eş zamanlı olarak "yasa dışı bahis, nitelikli dolandırıcılık, bilişim sistemine girme ve çevrimiçi çocuk müstehcenliği” suçlarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen “Siberağ-5” operasyonlarında 54 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

2 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 12 Ağustos pazartesi günü hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre, bugün beklenen yağışların Ordu, Rize ve Artvin kıyıları ile Trabzon'un doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

2 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun 8 Ekim 2023'ten bu yana Lübnan'ın güneyine düzenlediği saldırılarda ölen Hizbullah Hareketi mensubu sayısı 407'ye yükseldi.

2 ay önce DÜNYA

Yunanistan'ın başkenti Atina'nın doğusunda bulunan Varnava bölgesinde bugün öğleden sonra başlayan yangın nedeniyle 9 köyün tahliye edildiği bildirildi.

2 ay önce SPOR

Fransa'nın başkenti Paris'teki 80 bin kişilik Stade de France'ta gerçekleştirilen kapanış törenini, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas Bach ile davetliler takip etti.

2 ay önce DÜNYA

Hizbullah Hareketi, İsrail ordusuna ait sınır bölgesinde yer alan askeri üsse 30 katyuşa füzesiyle saldırı düzenlediğini bildirdi.

2 ay önce DÜNYA

CrowdStrike'tan kaynaklanan küresel yazılım sorunundan dolayı hava yolu şirketlerinin hisselerinde geçtiğimiz ay düşüş eğilimi görüldü.

2 ay önce İŞ CİNAYETLERİ

İstanbul Tuzla’da bir şantiyede meydana gelen göçükte mahsur kalan 2 işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.