3 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 24 ilde düzenlenen "Define-1" operasyonunda, kaçak kazılarla elde ettikleri tarihi eserleri yurt dışındaki müzayede evlerine satarak "uluslararası tarihi eser kaçakçılığı" yapan organize suç örgütü üyesi 47 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

3 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji, 11 Temmuz hava tahmin raporunu yayımladı. Rapora göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Karadeniz’in iç kesimleri ile Rize, Ardahan, Kars çevreleri ve Trabzon'un doğu ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

3 ay önce DÜNYA

Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva, resmi Bolivya ziyareti kapsamında, mevkidaşı Bolivya Devlet Başkanı Luis Arce ile bir araya geldi.

3 ay önce Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da saat 06.24'te 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

3 ay önce GÜNDEM

Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki Dört Ayaklı Minare önünde 28 Kasım 2015’te öldürülen eski baro başkanı Tahir Elçi cinayeti davasının gerekçeli kararı açıklandı. Diyarbakır 10. Ağır Ceza Mahkemesi’nin gerekçeli kararında, '‘bilinçli taksirle ölüme neden olma’' suçundan üç polis memuru hakkında beraat kararı verildi.

3 ay önce KÜLTÜR & SANAT

28 Ağustos - 7 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 81. Venedik Film Festivali'nde jürilik yapacak isimler belli oldu.

3 ay önce GÜNDEM

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir araya geldi.

3 ay önce GÜNDEM

NATO Sonuç Bildirgesi'nde, 2025'te Hollanda'da gerçekleşecek zirvenin ardından bir sonraki zirvenin Türkiye'de yapılacağı duyuruldu.

3 ay önce MEDYA

Açık Radyo, RTÜK’ün lisans iptal etme kararına ilişkin mahkemenin yürütmenin durdurulması kararı verdiğini duyurdu.

3 ay önce SİYASET

Meclis Genel Kurulu'nda CHP, DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin gündeme ilişkin grup önerileri, AK Parti ve MHP oylarıyla gündeme alınmadan reddedildi.