3 ay önce GÜNDEM

Diyarbakırlıların pandemi döneminde kobay olarak kullanıldığı haberinden sonra şimdi de 90’lı yıllarda bozuk kızamık aşıları sonucu meydana gelen çocuk ölümleri gündeme geldi. Prof. Dr. Cenap Ekinci, pandemide yaşanan durumun benzerinin kızamık aşılarında yaşandığını ve bozuk aşı sonucu binlerce çocuğun yaşamını yitirdiğini ve sakat kaldığı 90'lı yıllarda zorla kendisine görev verildiğini açıkladı.

3 ay önce Genel

Diyarbakır'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

3 ay önce GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Aliya İzetbegoviç'in mezarı başında hatırlamamız gereken en önemli söz, kendisinin 'Unutulan katliamlar tekrarlanır' sözüydü. Biz Srebrenitsa'da yaşananları unutmadık." dedi.

3 ay önce GÜNDEM

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonun ardından Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da tutuklandığı soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamenin detaylarına ulaşıldı. Savcılığın itirazının kabul edilmesiyle dosya Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Sanıkların yargılanmasına gelecek günlerde başlanması bekleniyor.

3 ay önce VAN

Erciş'te Atilla Savaş isimli kişi Hocaali Mahallesi yakınında yol kenarında ateşli silahla vurularak öldürülmüş halde bulundu.

3 ay önce DÜNYA

Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump ile çıktığı canlı yayındaki performansından sonra "sağlığı nedeniyle adaylıktan çekilme" çağrıları yapılan ABD Başkanı Joe Biden’ın, Washington’da başlayan NATO zirvesindeki performansı da mercek altında.

3 ay önce YEREL MEDYA KOORDİNASYONU

TBMM’de görüşmeleri devam eden Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun geri çekilmesi için Ankara’da eylem yapan Eğitim – Sen üyesi öğretmenlere yönelik polis şiddeti Antalya’da protesto edildi.

3 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Endonezya'da 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

3 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Adana’da 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 63 kişinin yaşamını yitirdiği Tutar Apartmanı davasında sanıklar 28 günde tahliye edildi. Karara sert tepki geldi.

3 ay önce DÜNYA

Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, İsrail ve Hamas arasında Gazze Şeridi'nde kabul edilecek muhtemel bir ateşkesin Lübnan'ın güneyindeki çatışmaları da "tartışmasız bir şekilde" duracağını söyledi.