3 ay önce İNSAN HAKLARI

Yevmiyesini istediği işyerinin sahipleri tarafından alıkonulan Urfalı Vedat Kurt, dişleri sökülerek, elektrikli işkenceye maruz kaldı. Görüntülere rağmen iş yeri sahipleri tutuksuz yargılanıyor.

3 ay önce GÜNDEM

6 Şubat 2023'teki depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta yıkılan binadan sağ kurtulan depremzedenin açtığı davada, mahkeme müştekiye 1 milyon 38 bin lira tazminat ödenmesine ilişkin gerekçeli kararı açıkladı.

3 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu'nun Aybastı ilçesindeki Perşembe Yaylası'nda siyanürle altın aranmasına ve bölgede madencilik faaliyeti yapılmasına karşı olduklarını belirtti.

3 ay önce GÜNDEM

En düşük emekli maaşı 10.000 TL'den 12.500 TL'ye çıkarıldı.

3 ay önce DÜNYA

Filistin Eğitim ve Yüksek Öğretim Bakanlığı, İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırılara başladığı 7 Ekim'den bu yana Gazze ve Batı Şeria'da 9 bin 241 öğrencinin yaşamını yitirdiğini bildirdi.

3 ay önce ŞIRNAK

Şırnak Valiliği, 7 bölgenin 15 gün süreyle "geçici özel güvenlik bölgesi" ilan edildiğini ve bu bölgelere girişlerin yasaklandığını duyurdu.

3 ay önce BİYOGRAFİLER

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programı ile hayatlarımıza giren ve yarışmada ilişkisiyle çok konuşulan Elif Nur Yel kimdir sorusunu yanıtladık. Yel'in programda başlayan ve hala devam eden ilişkisi merak edilmektedir. İşte, detaylar...

3 ay önce YEREL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte hava sıcaklığının hafta boyunca 33-36 derece aralığında seyredeceğini bildirdi.

3 ay önce DÜNYA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun 7 Ekim'de Gazze Şeridi'ne başlatılan saldırılardan sonra ordu karargahında yapılan bütün güvenlik kabinesi toplantılarının ve savunmayla ilgili görüşmelerin kayda alınmaması talimatı verdiği ortaya çıktı.

3 ay önce EĞİTİM

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) başvuran 3 milyon 120 bin 870 adaydan 2 milyon 819 bin 362'sinin sınava katıldığını bildirdi.