2 ay önce DÜNYA

Rusya'da bazı kullanıcıların şikayeti üzerine YouTube'a erişim engeli getirildiği ortaya çıktı.

2 ay önce SİYASET

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın itfaiye eri alımına onay vermemesini sert sözlerle eleştirdi.

2 ay önce İZMİR

Konak ilçesinde elektrik kaçağından kaynaklı yaşanan ölümlere dair 42 kişi hakkında "bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçlamasıyla iddianame hazırlandı.

2 ay önce EĞİTİM

Eğitim Sen Genel Başkanı Kemal Irmak, üyelerinin okullarda yönetici olmalarının valilikler tarafından engellendiğini söyledi.

2 ay önce İZMİR

İzmir’de dün gözaltına alınan 6 kişiden 4’ü serbest bırakıldı.

2 ay önce İNSAN HAKLARI

Kürtçe trafik uyarılarının silinmesine tepki açıklaması yapan 15 baro, “Bu talihsiz yaklaşım, ülkemizde yaşayan milyonlarca Kürdün varlığına ve diline karşı oluşan tahammülsüzlüğün başkaca bir ifadesidir" diye kaydetti.

2 ay önce SPOR

Paris 2024 Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç atış sırasındaki duruşuyla gündem oldu. Dikeç yaptığı açıklamada, "Elim cebimde atmamın artistlikle bir alakası yok. Daha çok motive olup, atış yaparken daha rahat hissediyorum" dedi.

2 ay önce ANKARA

"İsrail, bu ve benzeri saldırılarla bölgeyi daha büyük bir savaşa ve daha derin kaosa sürüklemeyi amaçlayarak Orta Doğu halklarına 21. yüzyılda yeni katliamlardan ve soykırımlardan başka bir şey sunmamaktadır"

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Squid Game dizisinin ikinci sezonu, 26 Aralık 2024'te seyirciyle buluşacak. Dizinin final sezonu ise 2025 yılında yayınlanacak.

2 ay önce DÜNYA

Hamas kaynakları, Meşal'in siyasi büro başkanlığı görevine seçilmesinin beklendiğini söyledi