2 ay önce GÜNDEM

Ankara’nın Hüseyin Gazi Mahallesi’nde 3 kardeşe işkence yapıldı.

2 ay önce BİYOGRAFİLER

İnci Taneleri'nde canlandırdığı Azem karakteriyle merak edilen Sera Kutlubey kimdir sorusunu yanıtlıyoruz.

2 ay önce BİYOGRAFİLER

Sosyal medyada zaman zaman gündem olan bir isim Tuğçe Kazaz. Yaptığı açıklamalarla konuşulan Tuğçe Kazaz kimdir sorusu soruluyor. Cevaplar haberimizde...

2 ay önce EKOLOJİ-ÇEVRE

Balıkesir'in Erdek ilçesinde çıkan orman yangınını kontrol altına almak için havadan ve karadan müdahale başlatıldı.

2 ay önce Magazin

Şimdiye kadar birçok çift Türkiye magazininde yer almıştır. Bunlardan en çok konuşulanları arasında ise Boluğur ve Dalkılıç çifti vardır. Peki, Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç neden ayrıldı sorusunu yanıtlıyoruz.

2 ay önce İNSAN HAKLARI

Can Atalay, AYM’nin kararının yorumlanabilir, tartışılabilir, geçiştirilebilir bir karar olmadığını vurguladı.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

2023 yapımı komedi filmi olan Tatlı Vatan filmi, birbirinden güzel sahnelere ev sahipliği yapıyor. İzleyiciler ise Tatlı Vatan filmi nerede çekildi diye merak ediyor. Cevaplar haberimizin devamında yer alıyor.

2 ay önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılan Yüksek Askeri Şura toplantısında alınan kararlar açıklandı. Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu'nun görev süresi bir sene uzatıldı. 23 general ve amiral bir üst rütbeye, 77 albay ise general ve amiralliğe yükseltildi.

2 ay önce SİYASET

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin suikasta uğramasını lanetleyerek, "Heniyye'nin barış görüşmeleri içinde olduğunu biliyoruz. Hamas içindeki radikalizmi de tetikleyecek. Son barış şansını da katleden bir anlayışla hareket etti İsrail." dedi.

2 ay önce GÜNDEM

İzmir’de özel okullarda çalışan öğretmenlere toplu ulaşımda indirim sağlanacak. Kamu personeli olan öğretmenlere tanınan ulaşım indirimi, özel okul öğretmenleri için de geçerli olacak.