2 ay önce GÜNDEM

Meclis Başkanlığı, Can Atalay gündemiyle partileri cuma saat 15.00'te toplantıya çağırdı.

2 ay önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Silopi'de meydana gelen patlamada 1 kişinin hayatını kaybettiğini 2'si ağır 8 kişinin yaralandığını duyurdu.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Bir Ata Demirer filmi olan Niyaz Gül Dörtnala, sahnelerinde atmosferle de çok seviliyor. Peki, Niyazi Gül Dörtnala nerede çekildi? İşte, detaylar...

2 ay önce GÜNDEM

Türkiye’de artış gösteren COVİD-19 vakalarına ilişkin bir açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz: “COVID halk sağlığını tehdit eden ciddi bir hastalık olarak can almaya devam ediyor. Şu anda gelişmiş ülkelerde olduğu gibi pozitif vakalar ülkemizde de takibe alınmalı ve COVID ilaçları ile tedavi edilmelidir.

2 ay önce DÜNYA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ordusunun Rus toprağı Kursk bölgesine 6 Ağustos'ta sızmasının ardından iki ordu arasında başlayan çatışmalar nedeniyle oluşan duruma ilişkin Rus yetkililerle toplantı yaptı.

2 ay önce DÜNYA

Irak'ta Mesud Barzani liderliğindeki Kürdistan Demokrat Partisi (KDP), Bağdat'ta KYB'li Kerkük Valisi ve Vilayet Meclisi Başkanlığı için yapılan seçimin yasal olmadığını savundu.

2 ay önce Magazin

Türk arabesk müziğinin önemi isimlerinden Gülden Karaböcek ve Neşe Karaböcek kardeşler yıllarca anlatılan bir hikaye ile gündeme gelmişlerdir. Peki Sen Evlisin şarkısının hikayesi nedir? İşte, detaylar...

2 ay önce DÜNYA

Dolar/ruble paritesi, Ukrayna ordusunun Kursk bölgesine başlattığı saldırının bir haftadır sürmesiyle bugün 90 seviyesinin üzerine çıktı.

2 ay önce DÜNYA

Hindistan'ın Yeni Delhi, Mumbai, Kalküta ve diğer bazı şehirlerinde doktorlar, bir stajyer doktorun tecavüze uğrayıp öldürülmesini protesto etmek için "acil olmayan cerrahi operasyonları" süresiz durdurma kararı alarak greve gitti.

2 ay önce BALIKESİR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, domates üreticilerinin fiyat düşüklüğü ve artan maliyetlere karşı düzenledikleri eyleme katılarak destek verdi. Akın, 'Çiftçimiz ne kadar üretirse, memleketimiz o kadar kalkınır' diyerek üreticilerin sorunlarının siyaset üstü bir yaklaşımla çözülmesi gerektiğini vurguladı.