2 ay önce Bilim, teknoloji

Dünya üzerinde görülen son derece nadir bu hastalıklar, kuşaklar boyunca bilim insanlarını şaşırttı ve bazıları hâlâ tedaviye ulaşamadı.

2 ay önce DÜNYA

Gazze'de bir an önce ateşkesin sağlanması için ortak açıklama yapan ABD, İngiltere, Fransa, Almanya ve İtalya, "Kaybedecek daha fazla zaman kalmadı, tüm taraflar sorumluluklarını yerine getirmeli." çağrısında bulundu.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

Bir süredir Işıl Çıtak'tan evlilik dışı olan kızı 1989 doğumlu Dilan Çıtak ile sorunlar yaşayan İbrahim Tatlıses, manidar bir paylaşımda bulundu.

2 ay önce KÜLTÜR & SANAT

31'inci Adana Altın Koza Film Festivali'nde jüri başkanlığı yönetmen ve senarist Nuri Bilge Ceylan'a emanet.

2 ay önce DÜNYA

ABD yönetimi, İran’ın İsrail’e bu hafta saldırı gerçekleştirebileceğini belirtti ve herhangi bir saldırının "Gazze'deki ateşkes görüşmelerini direkt olarak etkileyeceğini" bildirdi.

2 ay önce SİYASET

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, İBB Başkanı İmamoğlu’nun yargılandığı 'Ahmak Davası'nda Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın dosyanın durumunu yazıyla sormasına ve İstanbul BAM'ın da dosya için 'atama bekliyoruz' diye cevap vermesine sert tepki gösterdi.

2 ay önce GÜNDEM

Yeniden Refah'tan seçime girerek Urfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Kasım Gülpınar'ın AKP'ye döneceği iddia edildi. Gülpınar'ın partide başka bir göreve getirileceği, koltuğunu kendisi gibi AKP'ye geçecek Nihat Çiftçi'ye devredeceği konuşuluyor.

2 ay önce GÜNDEM

İzmir'de bir sokak röportajında Instagram'a getirilen erişim engeli hakkındaki soru üzerine hükümeti eleştiren Dilbura Y. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen genç kadın, Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı...

2 ay önce SPOR

Galatasaray'ın efsaneleşen ismi Muslera dünyada kaçıncı sırada diye merak ediliyor! Muslera'nın listede kaçıncı sırada olduğuna birlikte bakalım...

2 ay önce Magazin

Ünlü gazeteci Fatih Altaylı yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam ederken özel hayatıyla da merak ediliyor. En çok da Fatih Altaylı evli mi sorusu araştırılıyor. Hande Altaylı kimdir, araştırdık!